Velkommen til orienterings-sidene for Nesodden og Drøbak/Frogn - og Måren OK, som er vår felles løperklubb

Er du medlem i o-gruppa, rekrutt, løpsdeltaker eller turorienterer? Her finner du det meste om orientering på Nesodden og i Frogn.

Aktuelt: Sesongplan våren 2017 Nett-orientering for barn og ungdom
Mårens kartarkiv (DOMA). Internettkurs: ABC i orientering for nybegynnere
   


   


   

24.04.2017

"Verdensmesterskapet" for veteraner (WMOC) foregår i år på den andre siden av jorda. Kun tre Måren-løpere har tatt den lange turen til New Zealand, men Gro Hege, Stein og Unni er på plass. Sprintfinalene gikk av stabelen natt til idag. Unni kapret en pallplass med å bli nummer tre i D80-klassen. En klasse som forøvrig ble vunnet av en tidligere Måren-løper, Inger Vamnes. Vi gratulerer!

Stein imponerte også med sin første A-finale i WMOC-sammenheng. 56. plass av godt over 200 løpere er han nok fornøyd med!

Mer informasjon, resultater m.m. kan du finne her.

06.04.2017

Etter påske starter vi med o-karusell. Løyper for både ferske og erfarne o-løpere.
Her kan du lese mer om karusellene og melde deg på

Første karusell er fra Jegerhytta 19. april fra kl 18.

16.03.2017

Vårsesongen nærmer seg, og det er derfor på tide å sjekke terminlista og starte planleggingen. Informasjon om diverse våraktiviteter finner du i Trekanten nr 2/2017.

Se Eventor for mer informasjon om vårløpene.

05.01.2017

Nytt år betyr at det igjen er på tide å holde årsmøter. Tid og sted for årets årsmøter finner du i siste nummer av Trekanten.

Velkommen!

30.10.2016

Høstspretten gikk av stabelen fra Berger stadion idag i strålende høstvær. Over 30 deltakere koste seg i fine løyper som arrangørene Andreas og Magnus hadde lagt.

Her er resultatene. Morten D., Morten K. og Stein har lagt ut veivalgene sine i kartatkivet. De finner du her.

Og her er noen bilder

21.10.2016

Andreas og Magnus arrangerer Høstspretten fra Bergerbanen søndag 30. oktober. Informasjon finner du i innbydelsen.

Påmelding kan gjøres i eventor, eventuelt på telefon til Lars Petter Endresen (478 02 687), helst innen 27. oktober. Velkommen!

02.10.2016

Snart er det igjen tid for Svarte Natta, nattløp med hodelykt for små og store. Alle løpene blir fra Berger skole. Vi starter opp onsdag 12. oktober. Innbydelsen finner du her.

Høstens sesongplan for de yngre er oppdatert.

22.09.2016

Vi har nå etablert Mårens kartarkiv. Her kan alle legge ut kart med løyper og veivalg fra o-løp og treninger. Noen av oss er allerede igang. Vi håper at mange vil være med og legge ut egne kart, slik at vi kan studere hverandres små og store bommer. For å komme igang må du opprette en bruker. Til dette trenger du en tilgangskode som du får av Morten.

Du trenger ikke løpe med gps-klokke for å være med på dette. Det går helt fint med håndtegna veivalg. Scann inn kartet ditt, og last det opp som en bildefil. Hvis du vil ha hjelp og tips til hvordan du enklest laster opp kart, så kan du spørre Morten eller Audun.

19.09.2016

Ås-NMBU inviterer naboklubbene til åpent klubbmesterskap på søndag 25.9. fra Noreødegården ved Moss. Påmelding i eventor.

Det er også samling for 8-14 åringene den helgen, se invitasjon.

13.09.2016

Måren arrangerte avslutningsløpet i Foll-o-karusellen og vant åtte klasser. Her er avisreportasje.

Og her finner du noen bilder fra denne karusellen og noen fra forrige karusell på Langhus.

21.08.2016

Fine andreplasser til Linn og Kjersti i Romeriksløpet. Her er avisreportasje.

19.08.2016

Som vanlig ble det en trivelig grillfest på gartneriet, med premieutdeling fra klubbmesterskapet, skattejakt og quiz. Her finner du noen bilder.

19.08.2016

Elleve veteranmårer deltok i WMOC 2016 i Tallinn. Disse turene er alltid en opplevelse. Morten D. og Kjersti kvalifiserte seg til A-finaler. Her kan du se 42 av de flere hundre bildene.

 

Nyhetsarkiv